WANNEER WE INDOOR OPEN GAAN, KUN JE BINNEN TRAINEN ZONDER BIJ TE BETALEN.

3 MAANDEN ONBEPERKT TRAINEN IN ONZE OUTDOOR GYM VOOR SLECHST €29 PM

 • Grote festival tent, waarin je veilig en droog kunt trainen
 • Incl. onbeperkt zelfstandig trainen
 • Incl. onbeperkt CrossFit WOD
 • Incl. onbeperkt kickboksen zaktraining
 • Veilig en Coronaproof buiten trainen op 1,5m afstand
 • Geschikt voor alle niveaus
 • Gratis parkeren voor de deur
 • Scherpe PT deals beschikbaar voor onze members
 • Wij zijn iedere dag geopend
 • Na 2 maanden loopt je contract af en ben je nergens toe verplicht!

Bekijk wat onze leden van arenagym vinden:

Ik train al 6 jaar bij arenagym met heel veel plezier. Ik ben inmiddels 3x zo sterk als ik was toen ik begon. De trainers zijn allemaal toppers en ik heb allemaal sportmaatjes gemaakt waar ik heel blij mee ben.

Chanice, 27

Al 6 jaar train ik 3x per week zelfstandig. Als we zin hebben komen we met het hele kantoor. Arenagym is super informeel en persoonlijk terwijl het een hele goede gym is met veel kennis in huis!”

Dirk, 53

Ik train bij arenagym omdat ik mij daar op mijn gemak voel. Je wordt niet raar aangestaard door mannen en alle trainers zijn echt super aardig. Ik train vooral mijn buik, billen en benen in de gym.

Yasmine, 25

Ik was een van de eerste klanten, inmiddels al 6 jaar dus. Ik train 3x per week. 2x train ik zelfstandig volgens een schema en 1x doe ik personal training. Door arenagym ben ik lichamelijk in de beste staat van mijn leven.

Jochem, 41

"Ik was nooit zo sportief maar bij arenagym heb ik allemaal sportmaatjes gemaakt waardoor ik nu elke week train, en de trainers zijn echt super aardig!

Tracy, 28

The next generation functional training center

arenagym

 • Zie er beter uit in de spiegel
 • Verbeter je algehele vitaliteit met onze vitaliteitsexpert
 • Ervaar meer energie gedurende jouw dag
 • Werk aan je zelfvertrouwen
 • Verminder (rug)klachten en vage pijntjes
 • Sport in een fijne community met mede-sportievelingen
 • Krijg de begeleiding waar je naar op zoek bent

Maak kennis met Jurre.

Ik had op een gegeven moment 3 abonnementen. 1 bij de yogaschool, 1 bij een kickboksschool en 1 bij een CrossFit box. Duur en onhandig dacht ik maar als trainer wist ik wel dat dit is wat ik nodig had… 

Om deze reden ben ik in 2015 arenagym gestart. 1 plek waar je al je favoriete bewegingsvormen kunt doen allemaal binnen 1 abonnement! Bij arenagym hebben we een brede doelgroep die allemaal op hun eigen niveau gebruik maken van de verschillende lessen.

De samenstelling van CrossFit, MMA, kickboksen, yoga en een grote gym is de ideale combinatie voor een allround getraind lichaam zonder vage pijntjes die veelal ontstaan door eenzijdig trainen.

Kom eens langs voor een rondleiding, ik kijk ernaar uit je te ontmoeten.

Plan nu jouw GRATIS intakegesprek!

Bij arenagym vindt iedereen zijn eigen weg. Na een uitgebreide screening en intake bepaal je je eigen route. Wil je alleen kickboksen en MMA doen? Train je graag zelfstandig? Yoga? CrossFit? Laat ons je helpen jouw ideale beweegvorm(en) te vinden, ik zie je graag in de gym!’’

- Jurre Grimberg, Oprichter arenagym

Ben je klaar voor een échte transformatie?

Plan nu jouw GRATIS intakegesprek in

Rene, 62

Ik heb al veel sportscholen gezin maar deze heeft het voor mij allemaal! Super vriendelijke en goede trainers, een divers aanbod dat aansluit bij mijn wensen (MMA/kickboksen, CrossFit en yoga) en dan is alles ook nog eens super goed geregeld en is alles nieuw en schoon. Vaak ga ik voor of na een sportsessie nog even wat drinken in de inhouse-juicebar samen met andere leden van arenagym. Ik werk in de buurt dus het is voor mij ideaal om hier te sporten. Ik kom meestal met de auto, deze kan ik gratis voor de deur parkeren. Ik zou zeggen, woon- of werk je in de buurt? Check dan zeker arenagym eens! Je krijgt hier veel meer waar voor je geld dan in bijvoorbeeld een CrossFit box en ze zijn gek genoeg ook nog eens goedkoper. Thanks team arenagym! I love you! 

Bij arenagym gaan we een stap verder dan wellicht gebruikelijk.

 • arenagym = 100% machovrij, je zult je hier zeker op je gemak voelen!
 • Een proefles of intakegesprek is gratis en vrijblijvend
 • We bieden verschillende abonnementen aan
 • arenagym is zeer geschikt voor beginnende sporters!
 • We bieden een niet tevreden, geld terug garantie

Veelgestelde vragen

Hoe werkt het met aanmelden en reserveren?

Wanneer je je hebt ingeschreven krijg je toegang tot onze arenagym app. Je dient altijd even je plek te reserveren, zodat we weten wie er komt. 

Hebben jullie ook apparaten buiten staan?

Alle free weights zoals dumbells, kettlebells, barbells kunnen naar buiten. Ook staan er powerracks waar je o.a. pullups, benchpress, squat kunt doen.
De bokszakken worden buiten opgehangen.
 We helpen je graag op weg!

Is er genoeg plek om te trainen of is alles steeds volgeboekt

We hebben voldoende ruimte om veilig op 1,5m te kunnen trainen.

 

Hoeveel uur achter elkaar kan ik trainen?

Je kunt onbeperkt komen trainen. Je dient wel even te reserveren. We controleren ook op no-show. Reserveer je dan gaan we ervan uit dat je ook komt!

Hoe zit het met parkeren en bereikbaarheid?

Parkeren kan gratis voor de deur. Met het OV is arenagym ook goed bereikbaar vanaf station Bullewijk (10 minuten lopen).

Kan ik bij arenagym douchen en omkleden?

Kleedkamers zijn helaas tijdens lockdown gesloten. Je dient dus in je sportkleren naar ons toe te komen. Je kan wel gebruik maken van onze toiletten.

Wat zijn de openingstijden?

We zijn elke dag geopend. Door de week van 07:00-17:00 uur en in het weekend van 10:00-14:00 uur.

Kan ik ook 1 maand membership nemen?

Deze aanbieding geldt alleen voor 2 maanden.

Zit ik na 2 maanden ergens aanvast?

Het membership duurt 2 maanden en daarna zit je nergens aan vast.

Ben je er klaar voor?

Meld je vandaag nog aan voor de GRATIS proefles en ervaar een professionele training!


Share on LinkedInShare on InstagramShare on Youtube